Υπηρεσίες προς συγγραφείς - σεναριογράφους

Γράψτε το μυθιστόρημα ή σενάριο που σχεδιάζετε.

Έχετε κάποιο μυθιστόρημα ή σενάριο στα σκαριά ή απλά σαν ιδέα και θέλετε βοήθεια για να το σχεδιάσετε ή να το ολοκληρώσετε; Στο LaCulturela μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ανάλογα το στάδιο που βρίσκεστε παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Από την αρχική ιδέα στην πρώτη γραφή: στείλτε μας την ιδέα και το πλαίσιο για το μυθιστόρημα ή σενάριό σας και μπορούμε μαζί να το ολοκληρώσουμε. Δεν θα το γράψουμε για σας, αλλά θα σας βοηθήσουμε σε κάθε στάδιο συγγραφής, από το χτίσιμο των χαρακτήρων έως την ολοκήρωση της πλοκής.

- Διάρκεια προγράμματος έξι μήνες, κόστος 300 ευρώ. 12 email με σχόλια, προτάσεις και ασκήσεις και 3 συνεδρίες Skype.

  • Από την πρώτη γραφή, στο τελικό κείμενο: Υπάρχουν οι εξής επιλογές.:

- Ανάγνωση του κειμένου με γενικές παρατηρήσεις. Θα διαβάσουμε το έργο σας και θα σας παρέχουμε μία γενική ανάλυση και προτάσεις για τη βελτίωσή του. 

Διάρκεια δύο μήνες, τρία email και μία συνεδρία Skype. Κόστος, 100 ευρώ.

- Ανάγνωση του κειμένου, ειδικές παρατηρήσεις και προτάσεις για τη βελτίωσή του στα επίπεδα χαρακτήρα, πλοκής, θέματα, etc.

Διάρκεια δύο μήνες, 4 email και δύο συνεδρίες skype. Κόστος 150 ευρώ.

- Ανάγνωση του κειμένου, ειδικές παρατηρήσεις σε όλα τα επίπεδα και  εντατική παρακολούθηση της επανασυγγραφής. Διάρκεια 6 μήνες, κόστος 300 ευρώ. 12 email με σχόλια, προτάσεις και ασκήσεις και 3 συνεδρίες Skype.

Όσον αφορά τα κινηματογραφιά σενάρια τα παραπάνω κόστη και διάρκειες αναφέρονται σε ταινία μεγάλου μήκους. Αν ενδιαφέρεστε για ταινία μικρού μήκους, επικοινωνήστε μαζί μας.

Για λεπτομέρειες και πληροφορίες επικοινωνήστε με το LaCulturelá, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, στο 6947394277 στο 6932906157.